Julkalender!

Har under året funderat om det var rätt att hoppa över kalenderköp i år, jag köpte en superlyx 2015 och det var riktigt imponerande dricka som kom med den. Det dyker upp rätt mycket annonser om detta och jösses vad det spenderas tid på att sätta ihop kalendrar, det är riktigt kul att se! Men jag beslutade mig för att helt enkelt skippa det i år också, det är pengar som kan spenderas på andra flaskor eller en biljett till TWS (The Whisky show) istället. 

För två veckor sedan så satt jag och åt lunch med frun och hon berättade att hon köpt en te kalender. Samtidigt undrade hon om jag köpt en whiskykalender och när jag sa nej undrar hon varför jag inte satt ihop en från alla mina sample… JA Mathias, varför har du inte gjort det undrar jag för mig själv? Med över 200 sample så är det ju inte så att det inte finns nog för att få ihop en schyst kalender. Sagt och gjort så har det nu slumpats fram 24st sample för att avnjutas under december månad. Hur många av oss har inte lite väl många sample, gör slag i sak och sätt ihop en egen. Låt någon annan plocka ihop den och få dem sedan placerade så att ni inte ser vad det är som finns i kalender så blir det en överraskning varje dag.